Κάμερα κατέγραψε κλέφτη να αρπάζει κουβά με φύλλα χρυσού

Την απροσεξία των ανδρών της υπηρεσίας ασφαλείας που είχε αναλάβει τη μεταφορά μεταξύ άλλων ενός κουβά με φύλλα χρυσού αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων εκμεταλλεύτηκε ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, ο αγνώστων στοιχείων άνδρας φαίνεται αρχικά να περιτριγυρίζει το θωρακισμένο όχημα με την ανοιχτή πίσω πόρτα.

Όταν διαπιστώνει ότι δεν είναι κανείς εκεί κοντά, ο άνδρας αποφασιστικά πλησιάζει το όχημα και εν ψυχρώ αρπάζει τον κουβά φεύγοντας στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το περιστατικό έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου αλλά η αστυνομία έδωσε στη δημοσίοτητα το βίντεο μόλις χθες, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ζητώντας πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Ο κουβάς με το πολύτιμο φορτίο ζύγιζε περίπου 39 κιλά όμως αυτό δεν φαίνεται να εμποδίσε καθόλου τον κλέφτη με το πράσινο μπουφάν.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 50-60 ετών, λατίνος, και έκτοτε έχει διαφύγει στη Φλόριντα.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>