Κάρτα Μέλους : Ευρωεκλογές – Μπαίνοντας στο κλίμα (26/01/2019)

Αυτό το Σάββατο, η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ανοίγει τη συζήτηση για τις ευρωεκλογές, κάνοντας την αρχή από την κινητοποίηση για συμμετοχή στην ψηφοφορία.
Η Ματρώνη Δικαιάκου συναντά τρεις ανθρώπους, που δραστηριοποιούνται για να βάλουν τον Έλληνα ψηφοφόρο στο προεκλογικό κλίμα.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα Κώστας Τσουτσοπλίδης, ο εκτελεστικός Διευθυντής του VouliWatch Στεφανος Λουκόπουλος και η εθελόντρια προεκλογικών εκδηλώσεων και φοιτήτρια Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Βασιλική Πλέσσια , μιλούν για όσα διακυβεύονται στις ευρωεκλογές του Μαϊου και για τους πρωτότυπους και πιο κλασικούς τρόπους με τους οποίους αναμεταδίδουν το κάλεσμα στην κάλπη, ο καθένας με την ιδιότητά του.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 10 το πρωϊ
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ- στη ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>