Κάρτα Μέλους : Life IP AdaptInGr (28/09/2019)

Aυτό το Σάββατο η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ παρουσιάζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Life ενίσχυσης των πολιτικών της Ελλάδας για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που άρχισε τον Ιανουάριο του 2019 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2016. Η Ματρώνη Δικαιάκου συζητάει με τον Ακαδημαϊκό, Επόπτη Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμοσφαίρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών Χρήστο Ζερεφό , τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνο Αραβώση, τον Συνιδρυτή της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και πρόεδρο της Επιτροπής της Οργάνωσης για το πρόγραμμα Life Κώστα Καρρά και τη δημοσιογράφο ειδικευμένη σε περιβαλλοντικά θέματα Βασιλική Γραμματικογιάννη.

Παρουσιάζονται τα ευρήματα της πρώτης πανελλαδικής έρευνας για τις απόψεις και τις συμπεριφορές σχετικά με την κλιματική αλλαγή, πρώτη συνεισφορά της Ελληνικής Εταιρείας, ως εταίρου του προγράμματος. Η συζήτηση διευρύνεται με αναφορές στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>