Κάρτα Μέλους : Με αφορμή την Ολομέλεια του Απριλίου (21/04/2018)

Αυτό το Σάββατο, η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ επιστρέφει σε κάποια από τα πιο σημαντικά θέμα­τα, που συζητήθηκαν κατά την ολομέλεια του Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Η ειδική συνεδρίαση για τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπο­λη, οι ευρωτουρκικές σχέσεις, η κατάσταση στη Συρία, η ομιλία Μακρόν για το μέλλον της Ευρώπης.

Η Ματρώνη Δικαιάκου συνομιλεί με τους ευρωβουλευτές: της ΝΔ – Μανώλη Κεφαλογιάν­νη, του Κινήματος Αλλαγής – Νίκο Ανδρουλάκη και του «Ελλάδα, ο Άλλος Δρόμος» Νότη­Μαριά. Παρεμβαίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>