Κάρτα Μέλους : Προσβλέποντας στην Αναγέννηση της Ευρώπης (19/05/2018)

Αυτό το Σάββατο η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ συζητάει για την Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζοντας την μέχρι τώρα εξέλιξη του ενοποιητικού εγχειρήματος και τις προοπτικές του.
Η Ματρώνη Δικαιάκου ανταλλάσσει απόψεις με καλεσμένους διαφορετικών γενεών και εμπειριών περί την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναζητώντας συμπεράσματα για μια Ευρώπη αναγεννημένη, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών της.
Στο στούντιο ο Θανάσης Παπανδρόπουλος Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, ο Γιώργος Βερβέρης συντονιστής του τμήματος Ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Τριφύλλης μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΔιαΝΕΟσις και πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Αντώνης Γκούρλιας, μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων .
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ Σάββατο 12 Μαϊου στις 10 το πρωϊ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>