Κάρτα Μέλους : Πρωτοβουλίες Ευρωπαίων Πολιτών για τα τρόφιμα (12/10/2019)

Αυτό το Σάββατο, η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ασχολείται με 2 Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες πολιτών με αιτήματα σχετικά με τη σήμανση των τροφίμων- την eat original που έκλεισε πρόσφατα και την pro nutriscore που συνεχίζει να συγκεντρώνει υπογραφές.

Η Ματρώνη Δικαιάκου συνομιλεί με τους εκπροσώπους 2 συνυπογραφόντων, από ελληνικής πλευράς- την πρόεδρο της ΕΚΠΟΙΖΩ Ελένη Αλευρίτου για την pro nutriscore και με την υπεύθυνη του γραφείου Βρυξελλών της “ΓΑΙΑ επιχειρείν” Έλλη Τσιφόρου για την ΕΑΤ Οriginal.
Με τη συνδρομή της Υπεύθυνης για τη Βιώσιμη Γεωργία στη GREENPEACE Ελενας Δανάλη , η συζήτηση επεικτείνεται στην παλιότερη, εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία για τη γλυφοσατη.
Η προϊσταμένη της υπηρεσίας τύπου της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Κλημεντίνη Διακομανώλη αναφέρεται στην αξία του θεσμού της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας πολιτών, στις επιτυχίες του και σε πρωτοβουλίες που περιμένουν τις υπογραφές των πολιτών.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>