Κινδυνεύουν τα τρόφιμα να αλλοιωθούν από τις χημικές ουσίες των συσκευασιών τους; – futuris

Οι συσκευασίες στα περισσότερα από τα τρόφιμα που αγοράζουμε είναι από πλαστικό, μέταλλο ή κάτι άλλο, ώστε εύκολα αυτά να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται. Όμως πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε ότι οι συσκευασίες αυτές δεν κάνουν κακό στην υγεία μας;

Θα πρέπει να ανησυχούμε για όλες αυτές τις χημικές ουσίες που έρχονται σε επαφή με ό, τι τρώμε; Για να δοθεί απάντηση στο ερώτημα αυτό, επιστήμονες από το Κοινό Κέντρο Ερευνών μελετούν πώς από χημικής απόψεως αλληλεπιδρούν τα διάφορα είδη συσκευα…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: http://gr.euronews.com/2015/07/20/in-touch-with-food-could-chemicals-used-in-packaging-be-harmful

euronews: Το ειδησεογραφικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ευρώπη
Γίνε συνδρομητής! ! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=euronewsGreek

Το euronews είναι διαθέσιμο σε 13 γλώσσες: https://www.youtube.com/user/euronewsnetwork/channels

στα ελληνικά:
Ιστοσελίδα: http://gr.euronews.com/
Facebook: https://www.facebook.com/euronews
Twitter: http://twitter.com/euronewsgr

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>