Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ν.Δ. άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της»

Έστω και με καθυστέρηση η κυβέρνηση προσαρμόζει την πολιτική της στον ρεαλισμό και την τρέχουσα κατάσταση, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα ελάχιστα κοινά αποδεκτό πλαίσιο εθνικής στρατηγικής το οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ωστόσο υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της. Όπως είπε, διατηρεί τις έντονες επιφυλάξεις του.

Ερωτηθείς για την πρόταση της Ν.Δ. για κλειστά κέντρα, σημείωσε ότι υπάρχει ρητή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν. «Αυτό συνιστά προσαρμογή της κυβέρνησης στην τρέχουσα κατάσταση», συμπλήρωσε.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>