Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε μια Ευρώπη που αλλάζει -Πάνος Σκουρλέτης

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε μια Ευρώπη που αλλάζει
Φωτογραφίες-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε μια Ευρώπη που αλλάζει: Κατακτήσεις και προοπτικές ανάπτυξης». Ομιλητές ήταν ο Πάνος Σκουρλέτης, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Το left ήταν εκεί και σας παρουσιάζουμε δυο βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από τις ομιλίες. Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε για τα διακυβεύματα της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στη χώρα, τα προβλήματα της δημόσιας διοίκησης. Ακόμα αναφέρθηκε στο θέμα της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική επιμένοντας ότι η κυβέρνση θα τηρήσει αυστηρά τη νομιμότητα προστατεύοντας το περιβάλλον.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η ομιλία του Νίκου Σκορίνη που αναφέρθηκε εκτεταμένα στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προστατεύει τους ασθενέστερους.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>