Κύπρος: Στα Φυλακισμένα Μνήματα ο ΥΠΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος

Από τα Φυλακισμένα Μνήματα ξεκίνησε το πρόγραμμα της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην Κύπρο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Κύπρο, με την ευκαιρία της καθιερωμένης στρατιωτικής παρέλασης που διεξάγεται στο πλαίσιο των εορτασμών των 60 χρόνων από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τον υπουργό Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας, ο οποίος συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, υποδέχθηκε ο προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης, καθώς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ξεκινά σήμερα.

Παρόντες ήταν υπουργοί της κυβέρνησης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Α/Σ Δ. Ζερβάκης, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Στα Φυλακισμένα Μνήματα έγινε κατάθεση στεφάνου από τον προεδρεύοντα της Δημοκρατίας και πρόεδρο της Βουλής Δ. Συλλούρη, με τον οποίο ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε κατ’ιδίαν αμέσως μετά στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Κατόπιν ο κ. Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο Μνημείο Αντιστασιακών στο πάρκο Προεδρικού Μεγάρου, όπου έγινε κατάθεση στεφάνου από τον κ. Συλλούρη, καθώς και στο Προεδρικό Μέγαρο όπου έγινε κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα Αρχ. Μακαρίου Γ’ επίσης από τον πρόεδρο της Βουλής.ΕΡΤ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr