Λ. Κρέτσος στην ΕΡΤ: Είμαστε μπροστά σε ένα ντόμινο πολύ θετικών εξελίξεων | 30/1/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Η χώρα έχει φυγει από τα μνημόνια και ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, τόνισε ο ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιακών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ της ΕΡΤ, αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές. Ο κ. Κρέτσος άσκησε κριτική στη ΝΔ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενοχλείται σε οτιδήποτε καλό συμβαίνει στη χώρα, ενώ υπογράμμισε ότι είμαστε μπροστά σε ένα ντόμινο πολύ θετικών εξελίξεων.
Αναφερόμενος στην τροπολογία για μετάθεση του χρόνου καταβολής των δόσεων του τιμήματος κάθε τηλεοπτικής άδειας, ο κ. Κρέτσος σημείωσε ότι οι καναλάρχες έχουν αρχίσει ήδη και πληρώνουν, ενώ έκανε λόγο για υποκρισία των προηγούμενων κυβερνήσεων καθώς δεν εφάρμοσαν ποτέ τον ειδικό φόρο διαφήμισης.
Ο κ. Κρέτσος αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την δυναμική παρουσία της χώρας στη βιομηχανία του κινηματογράφου, επεσημαίνοντας ότι μέσα στο 2019 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μεγάλες παραγωγές.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>