Λευκορωσία: Φεστιβάλ ρετρό αυτοκινήτων

Στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, το Μινσκ, δεκάδες λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου βγήκαν στους δρόμος με τα…εντυπωσιακά ρετρό αυτοκίνητα τους.

Οι δρόμου του Μινσκ γέμισαν με περισσότερα από 100 τέτοια αυτοκίνητα.

Η «Πλατεία της Νίκης» στο κέντρο της πόλης απέκτησε μια διαφορετική αίγλη με τα αυτοκίνητα αυτά να κάνουν βόλτες και να κορνάρουν.

Το «Retro-Minsk Festival» έκλεισε φέτος τα 10 του χρόνια προσκελκύοντας επισκέπτες τόσο από την Λευκορωσία όσο και από άλλες γειτονικές χώρες.

Φέτος πήραν μέρος ιδιοκτήτες κλασσικών αυτοκινήτων, εκτός της Λευκορωσίας, από το Καζακστάν, την Λετονία, την Λιθουανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Φινλανδία, την Εσθονία και την Ισπανία.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>