Λόγω Τέχνης : Καλοκαιρινός Αέρας στο ΚΠΙΣΝ (09/06/2018)

Αυτό το Σάββατο, το «Λόγω Τέχνης» επισκέπτεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου συναντά τη Μίλυ Πασχάλη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Summer Nostos Festival, το οποίο ξεκινά στις 17 και θα διαρκέσει έως τις 24 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκειά του, εκατοντάδες καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένοι, θα κατακλύσουν, με­ταξύ άλλων, το Ξέφωτο, τη Σκηνή του Καναλιού, την Εναλλακτική αλλά και την Κεντρική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ακόμα, η γνωστή χορεύτρια και χορογράφος Μαριάννα Καβαλιεράτου μιλά για τη νέα της παραγωγή Bastet, που θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του Summer Nostos.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>