Λόγω Τέχνης : Θωμάς Τσακαλάκης (13/04/2019)

O Διδάκτωρ Πολιτισμικών Σπουδών και Επικοινωνίας Θωμάς Τσακαλάκης είναι ο καλεσμέ­νος στην εκπομπή «Λόγω Τέχνης» με την Άντζελα Τσιφτσή, που θα μεταδοθεί αύριο Σάββατο στις 20:30 από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Θωμάς Τσακαλάκης είναι διακεκριμένος σύγχρονος διανοητής, ερευνητής, δάσκαλος και συγγραφέας, πρεσβευτής συναρπαστικών συνάψεων μεταξύ ιστορικών, καλλιτεχνικών και φιλο­σοφικών ρευμάτων. Μεταξύ των στοχαστών, από το σύμπαν των οποίων έχει «εξορύξει» πρω­τότυπες – και χρήσιμες – ιδέες, είναι ο διαχρονικά πρωτοποριακός Σάμιουελ Μπέκετ.

Αυτό το Σάββατο μιλά για τα έργα του “Μηχανή Μπέκετ” και “Μισανθρωπία”, ενώ αναφέ­ρεται και στην “Πολιτική Ορθότητα”, που θα παραδοθεί σύντομα στους αναγνώστες. Πρόκειται για έργο, που ερευνά τα όρια, τις αντοχές, τα λάθη και τις υπερβολές του δημοφιλούς όσο και κακοποιημένου μεταμοντέρνου όρου.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>