Με 250 εκτός καταυλισμού συνεχίζεται η αποσυμφόρηση στη Μόρια | 30/09/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Αποσυμφόρηση των νησιών και δημιουργία νέων δομών στην ηπειρωτική χώρα, αλλά όχι σε νέες Μόριες, τόνισε στη σύσκεψη παραγόντων του νησιού, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου εκτίμησε ότι πραγματοποιούνται γοργά βήματα και οι μετακινήσεις στην ενδοχώρα θα γίνονται με σκοπό τις αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε επαφή και συζητήσεις με ευρωπαίους εταίρους. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται συναντήσεις στην Αθήνα του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με αξιωματούχους από Γερμανία και Πορτογαλία.
Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει δηλώνει στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης μετά τη σύσκεψη για τα χθεσινά επεισόδια στη Μόρια. Ο δήμαρχος προέβαλε την αλληλέγγυα στάση των κατοίκων του νησιού στους πρόσφυγες, η οποία όμως δεν είναι αρκετή, καθώς ο συνωστισμός των ανθρώπων αυτών είναι δυσανάλογα μεγάλος, με την ικανότητα φιλοξενίας της δομής στη Μόρια.

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>