Μεγαρό Μαξίμου: Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Μπάρακ Ομπάμα

Η θητεία του Μπαράκ Ομπάμα άλλαξε το πρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέφερε ο ‘Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Μπαράκ Ομπάμα οδήγησε τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης σε ένα δρόμο διαφορετικό από εκείνο που επέλεξε η Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ο πρωθυπουργός. Καταφέραμε να αποφύγουμε την επαπειλούμενη καταστροφή και επιστρέφουμε στη ανάπτυξη είπε ο κ. Τσίπρας.

Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις υπέρ της ανάπτυξης, είπε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι τα αποτελεσματα να φανούν στην κοινωνία. Είναι ανάγκη να αποκτήσουν οι κοινωνίες ελπίδα και προοπτική για να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες προκλήσεις τόνισε ο πρωθυπουργός.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>