Μολότοφ και οδοφράγματα στην περιοχή του Πολυτεχνείου

Στην περιοχή του Πολυτεχνείου έχουν μεταφερθεί τα επεισόδια που ξεκίνησαν στο πλαίσιο της πορείας κατά της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα. Άγνωστοι πετούν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου, ενώ έχουν στήσει και οδοφράγματα. Κλειστοί είναι οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή.

Περίπου 150 αντιεξουσιαστές πετούν πέτρες και διάφορα αντικείμενα κατά των δυνάμεων που κάνουν χρήση χημικών, ενώ το επίκεντρο των επεισοδίων βρίσκεται στις οδούς Σολωμού, Στουρνάρη και Τοσίτσα.

Άγνωστα άτομα έριξαν επίσης δύο βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Από την επίθεση, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>