ΝΑΤΟ – Σύνοδος ΥΠΕΞ: Πολικό το κλίμα για τη Ρωσία

Η κρίση στην Ουκρανία βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των υπουργών Εξωτερικών των χωρών του ΝΑΤΟ, που συναντώνται στις Βρυξέλλες.

Το κλίμα εντός της Συμμαχίας παραμένει ψυχρό για τη Μόσχα, γεγονός που έγινε σαφές από τα λόγια του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

Σήμερα, δεν διαπιστώνουμε αλλαγές στη συμπεριφορά της Ρωσίας. Συνεπώς δεν έχουμε άλλη εναλλακτική, παρά να διατηρήσουμε την αναστολή της πρακτικής συνεργασίας μας σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. Δεν θα επανέλθουν στο κανονικό τα πράγματα με τη Ρωσία, αν η Ρωσία δεν ευθυγραμμιστεί εκ νέου με τις διεθνείς της υποχρεώσεις, δήλωσε ο επικεφαλής της Συμμαχίας.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2014

euronews (στα ελληνικά)

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>