Νέα βίντεο Χριστοφορίδη: Τι έλεγε ο Άδωνις

Με ένα άρθρο και δύο βίντεο απαντά ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης στον Αδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του ότι στοχοποιήθηκε από την εφημερίδα Το ΧΩΝΙ, το 2015.

Συγκεκριμένα το παραπάνω βίντεο έχει αποσπάσματα από την εκπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη την ημέρα που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη αφίσα και εκείνος σχεδόν ευχαριστούσε Το ΧΩΝΙ για την «αβάντα» που του κάνει, λέγοντας μάλιστα ότι θα την κρατήσει να τη βάλει κάδρο στο γραφείο του για να θυμάται τις εκλογές.

Ο κύριος Χριστοφορίδης παραθέτει ένα δεύτερο βίντεο που είναι ένα πραγματικά απολαυστικό πλεχτό παλαιότερων δηλώσεων του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ, στις οποίες καταφέρεται εναντίον όλων των πρόσφατων Προέδρων της ΝΔ (Καραμανλή – Σαμαρά – Μητσοτάκη) και στις οποίες μεταξύ άλλων εμφανίζεται να αποκαλεί τη ΝΔ ως τη «ντροπή της δεξιάς», με την οποία «δεν θέλει να έχει καμία σχέση».

Των δύο βίντεο προηγείται ένα μακροσκελές άρθρο, στο οποίο ο Γιώργος Χριστοφορίδης  αναλύει την τακτική που ακολουθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης τα χρόνια που πολιτεύεται, τακτική που κατά τον δημοσιογράφο προσομοιάζει σ’ αυτή των τηλεπωλήσεων.

Δείτε εδώ το άρθρο

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>