Ο δικός μου ήχος: μια ταινία μικρού μήκους #EUANDME

Η ΕΕ στηρίζει νέους ταλαντούχους κινηματογραφιστές

-Η ΕΕ έθεσε στη διάθεση του κοινού πέντε ταινίες μικρού μήκους, έργα νέων ανερχόμενων κινηματογραφιστών, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής εκστρατείας # EUandME.

-Οι πέντε κινηματογραφιστές είναι νικητές του διαγωνισμού # EUandME για νέους σκηνοθέτες. Οι ταινίες επελέγησαν από κριτική επιτροπή επαγγελματιών σκηνοθετών και στη συνέχεια τέθηκαν σε δημόσια ψηφοφορία για να επιλεγούν οι νικητές.

-Οι ταινίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό κόμβο #EUandME ( europa.eu/euandme ), σκοπό έχουν να προβάλουν τα δικαιώματα των νέων Ευρωπαίων και τα οφέλη που αυτοί αποκομίζουν χάρη στην ΕΕ. Επικεντρώνονται σε θέματα που αφορούν τους νέους, όπως οι δεξιότητες και η επιχειρηματικότητα, η βιωσιμότητα, η κινητικότητα, η ψηφιακή εποχή και τα δικαιώματα.

Ο δικός μου ήχος: μια ταινία μικρού μήκους #EUANDME

Σκηνοθεσία Jaime, Ισπανία (Δικαιώματα)

Ένα αυτιστικό αγόρι φοράει ακουστικά για να μπλοκάρει τους ήχους του έξω κόσμου, κατευνάζοντας έτσι το άγχος του. Μόλις διαπιστώσει ότι ο μόνος ήχος που μπορεί να ακούσει κάτω από το νερό είναι ο χτύπος της καρδιάς του, ανακαλύπτει ένα κρυμμένο ταλέντο.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησέ μας στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/
https://twitter.com/EEAthina
https://www.instagram.com/ee_athina/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>