Ο Γιάννης Δραγασάκης στο euronews

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μίλησε στο euronews για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, τον οδικό χάρτη εξόδου από τα Μνημόνια, τους πλειστηριασμούς και τα κόκκινα δάνεια, αλλά και για το τι θα αλλάξει την επόμενη ημέρα μετά το τέλος των Μνημονίων.
Για το Σκοπιανό τονίζει ότι χρειάζεται πολιτειακή δέσμευση για την άρση του αλυτρωτισμού και κάνει λόγο για ένα νέο όραμα μίας μη φοβικής Ελλάδας, ενός «νέου πατριωτισμού».
Αναφέρεται επίσης στον οδικό χάρτη για έξοδο από τα Μνημόνια, αλλά και τι θα πρέπει να περιμένουμε μετά τον Αύγουστο του 2018:
«Δε θα είναι όπως το γύρισμα του διακόπτη. Θα είναι μία πορεία. Μέχρι τώρα αντιμετωπίζαμε τα συμπτώματα της κρίσης. Οι βαθύτερες αιτίες και των ανισοτήτων, και του πελατειακού κράτους και η μεγάλη φοροδιαφυγή και το παραγωγικό μας μοντέλο το οποίο πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να αλλάξει, όλα αυτά είναι τα καθήκοντα του μέλλοντος.»

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr