Οι εξελίξεις στη Μ.Βρετανία,ο προϋπολογισμός της Ιταλίας και το μέλλον της Ευρώπης (22/11/2018)

Οι εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία, ο προϋπολογισμός της Ιταλίας και το μέλλον της Ευ­ρώπης βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής Βουλής Βήμα.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Αλεξία Κουλούρη στο Στρασβούργο, ο ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ κατέθεσε τις απόψεις του γύρω από το Brexit. Παράλληλα, για τον προϋπολογισμό της Ιταλίας και τη στάση της Κομισιόν μίλησε ο ευρωβουλευτής της Λέγκας του Βορρά, Μάρκο Τζάνι, ενώ ο πορτογάλος ευρωβουλευτής Πάουλο Ρανζέλ σχολία­σε τα οικονομικά των χωρών του νότου.

Οι επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων κοινοβουλευτικών ομάδων, Μάνφρεντ Βέμπερ και Ούντο Μπούλμαν, σχολιάζουν τους συσχετισμούς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενόψει των εκλογών του 2019, ενώ ο ευρωβουλευτής από τους Χριστιανοδημοκράτες της Γερμανίας Έλμαν Μπροκ αναλύει τις προοπτικές διεύρυνσης, μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασι­λείου.

Στο στούντιο, συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη ο καθηγητής νομικής και πολιτικής φιλο­σοφίας στο Λονδίνο Κώστας Δουζίνας, πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υ­ποθέσεων της Βουλής και ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ­ΜΕ του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Χαραλάμπης .

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr