Π Λαφαζάνης: «Σκάνδαλο των σκανδάλων»

«Οι Κινέζοι εξευτέλισαν κυριολεκτικά την ελληνική δημοκρατία και τη Βουλή», ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε συγκέντρωση της ΛΑΕ έξω από τη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση στο Κοινοβούλιο για τον ΟΛΠ.

«Δεν υπάρχει κυβέρνηση, υπουργοί, βουλευτές, υπάρχει μόνο η Cosco, η οποία υπαγορεύει και οι βουλευτές ψηφίζουν» είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ξεπουλά το λιμάνι και πληρώνει και από πάνω ».

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για «σκάνδαλο των σκανδάλων», για «πελώριες πολιτικές ευθύνες» αλλά και για «κακουργηματικές ποινικές ευθύνες που θα αποδοθούν».

«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο Πειραιάς κέντρο λαθρεμπορίου» υπογράμμισε και δήλωσε βέβαιος ότι «η πώληση θα ματαιωθεί» και ότι «οι Κινέζοι θα φύγουν κακήν κακώς».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>