Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Φωτογραφίες-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών το Κ.Ε.Θ.Ι. (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) διοργάνωσε εικαστική, μουσική και λογοτεχνική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών την Δευτέρα 30/11/2015.
Στο χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν:
– Σπάνια έκθεση φωτογραφίας με θέματα γύρω από τις γυναίκες της Μεσοπολεμικής Αθήνας (1915-1935), που διατέθηκαν από το «Αρχείο Π. Πουλίδη – Αρχείο ΕΡΤ Α.Ε.».
– Μουσικό οδοιπορικό με κλασικό ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο από την ορχήστρα Mobile Orchestra, τον μαέστρο Θ. Ορφανίδη, τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και φιλική συμμετοχή από την Ραλλία Χρηστίδου.
– Κείμενα και ποιήματα σχετικά με την ημέρα, διάβασε η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου.
Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) εποπτεύεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και η Πρόεδρος του είναι η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>