Πασκάλ Σεντ Αμάνς: «Τεράστια η πρόοδος της Ελλάδας στον εκσυγχρονισμό της φορολογικής διοίκησης»

Η Ελλάδα σημειώνει τεράστια πρόοδο στον εκσυγχρονισμό της φορολογικής της διοίκησης και την είσπραξη των εσόδων της, δηλώνει ο Πασκάλ Σεντ Αμάνς, διευθυντής του Κέντρου Φορολογικής Πολιτικής και Διοίκησης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο κ. Σεντ Αμάνς, που συναντήθηκε σήμερα με τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργο Πιτσιλή, δήλωσε ότι υπάρχουν πλέον τα εργαλεία, προκειμένου οι φορολογικές αρχές στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο να μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά τη φοροδιαφυγή. Από την πλευρά του, ο κ. Πιτσιλής μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και του ΟΟΣΑ, επισημαίνοντας τη σταθερή και αυξανόμενη παρουσία της χώρας μας στις επιμέρους εργασίες του Οργανισμού και τη συμβολή της στη διεθνή μάχη κατά της φοροδιαφυγής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ρεμούνδος Α.

Δηλώσεις:
1.Πασκάλ Σεντ Αμάνς- Επικεφαλής του Κέντρου Φορολογικής Πολιτικής και Διοίκησης του ΟΟΣΑ
2. Γιώργος Πιτσιλής- Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr