Περισσεύματα + Βακτήρια = Καπνιστός Σολομός! – futuris

Νόστιμος καπνιστός σολομός που παρασκευάστηκε από περισσεύματα παραγωγής; Γίνεται, με τη βοήθεια ειδικών βακτηρίων.

Το euronews βρέθηκε σε ένα μικρό εργοστάσιο κοντά στο Αμβούργο, που παρασκευάζει θαλασσινές νοστιμιές εδώ και 30 χρόνια. Όλα τα φιλέτα ψαριού κόβονται με το χέρι, στο ακριβές μέγεθος και σχήμα που ζητά ο πελάτης. Το υποπροϊόν, δηλαδή τα κομματάκια ψαριού, είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά εμπορικά δεν έχουν ζήτηση. Στην καλύτερη περίπτωση πωλούνται φτηνά ως τροφή για κατοικίδια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: http://gr.euronews.com/2016/02/01/a-fishy-tale-of-more-taste-less-waste

euronews: Το ειδησεογραφικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ευρώπη
Γίνε συνδρομητής! ! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=euronewsGreek

Το euronews είναι διαθέσιμο σε 13 γλώσσες: https://www.youtube.com/user/euronewsnetwork/channels

στα ελληνικά:
Ιστοσελίδα: http://gr.euronews.com/
Facebook: https://www.facebook.com/euronews
Twitter: http://twitter.com/euronewsgr

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>