Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στα Τρίκαλα- Χιόνια στα ορεινά του νομού | 18/12/2018 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός μετά το Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κύρια χαρακτηριστικά του νέου βαρομετρικού χαμηλού είναι οι θυελλώδεις άνεμοι και οι βροχές, οι χιονοπτώσεις και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Ήδη έχει χιονίσει σε Κοζάνη, Φλώρινα, Τρίκαλα και Καρδίτσα.
H χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη για την κίνηση των οχημάτων στο ορεινό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ενώ κανονικά αλλά με ιδιαίτερη προσοχή διεξάγεται η κίνηση στην Εγνατία Οδό και το υπόλοιπο εθνικό δίκτυο.
Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στα Τρίκαλα και τα ορεινά του νομού λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται από τα ξημερώματα. Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία στα ορεινά της Καλαμπάκας.
Απ’ ευθείας: Ελπίδα Κουτσογιάννη
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>