ΠΟΠ Μαγειρική | «Γραβιέρα Αγράφων, Κονσερβόλια Αμφίσσης και Κουμ Κουάτ Κέρκυρας» | 26/09/20 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Αυτό το Σάββατο, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου, μαγειρεύει αλμυρό κέικ με πιπεριές, γραβιέρα Αγράφων και αλλαντικά, παπαρδέλες με κονσερβόλια Αμφίσσης και λιαστή ντομάτα και κέικ και με κούμ κουάτ Κέρκυρας και επικάλυψη κρέμα τυριού.

Μαζί του, ο παραγωγός της Γραβιέρας Αγράφων Δημήτρης Κίσσας ξεδιπλώνει τα πιο γευστικά μυστικά της γραβιέρας, ενώ η διατροφολόγος Δήμητρα Αλεξανδρή μας δίνει χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για το κουμ κουάτ.

Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ΠοπΜαγειρική #PopMageiriki

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr