Σαρωτικός ανασχηματισμός – Ο Γκίκας Χαρδούβελης νέος τσάρος της οικονομίας

Σε σαρωτικό ανασχηματισμό προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς με 17 νέα πρόσωπα, 8 νέοι υπουργοί, ένας υπουργός αναπληρωτής και οκτώ νέοι υφυπουργοί.

Το κρίσιμο υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει ο Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος διαδέχεται το Γιάννη Στουρνάρα. Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο Χρήστος Σταϊκούρας και υφυπουργός Οικονομικών ο Γιώργος Μαυραγάνης.

Το Υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Αργύρης Ντινόπουλος. Στο Υπουργείο Ανάπτυξης πηγαίνει ο Νίκος Δένδιας. Υπουργός Υγείας αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης, στη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη. Το Υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

euronews (στα ελληνικά)

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουνίου 2014

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>