Συγκέντρωση κατά της συμφωνίας με τους θεσμούς απέναντι από το Hilton

Με σύνθημα «Είστε ανεπιθύμητοι. Δεν θα υπογράψετε τη συμφωνία καταδίκη μας» πραγματοποιείται αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton όπου βρίσκονται οι θεσμοί στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετέχει η Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων, επιτροπών αγώνα, συλλογικοτήτων από εργασιακούς χώρους, η ΛΑΕ και η ΑΔΕΔΥ η οποία σε δελτίου τύπου που εξέδωσε αναφέρει :

«Τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton, κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Εκεί που καταλύονται οι θεσμοί και προλειαίνεται το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, εκεί έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ενεργητική μας αντίθεση».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>