Σημείο Συνάντησης | Παναγιώτης Πετράκης – Ησαΐας Ματιάμπα | 29/03/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
«Παναγιώτης Πετράκης – Ησαΐας Ματιάμπα»
Ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Ησαΐας Ματιάμπα αναζητούν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» που όπως αποδεικνύεται δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά.
Οι δύο πληθωρικοί και πολυτάλαντοι καλλιτέχνες μοιράζονται την ίδια αγάπη για την υποκριτική και την μουσική, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με την θρησκεία από τα παιδικά τους χρόνια ενώ αποκαλύπτουν τις δυσκολίες και τα λάθη που έκαναν στα πρώτα τους βήματα. Επίσης, με αφορμή την κοινή θεατρική στέγη που μοιράζονται στην παράσταση “Hairspray”, συζητούν για τη μεταξύ τους συνεργασία, το μέλλον του μιούζικαλ στην Ελλάδα ενώ αξιολογούν και την πολυσυζητημένη συμμετοχή του Μάρκου Σεφερλή στο έργο.
Ο Ησαΐας Ματιάμπα τοποθετείται για το αν υφίσταται ρατσισμός στην Ελλάδα σήμερα και αποκαλύπτει προσωπικά του βιώματα και περιστατικά που τον καθόρισαν. Επίσης, συζητά για το πόσο τον άλλαξε η πατρότητα και αν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Ο Παναγιώτης Πετράκης θυμάται τις σπουδές του στην Αμερική, τις τηλεοπτικές επιτυχίες του και πόσο αυτές ήταν διαχειρίσιμες, ενώ αναλύει την φιλοσοφία του γύρω από τη ζωή και αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδια του.

Ο ΗΣΑΙΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ μιλάνε για όλα στο «Σημείο Συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ #ΣημείοΣυνάντησης

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>