Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ (27 Απριλίου 2018) | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Λέμε ΝΑΙ όταν οι μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού ενώνονται με τους κορυφαίους Ολυμπιονίκες στη μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ».

Ένας αιώνας ελληνικό τραγούδι συναντά τους πρωταθλητές των αγώνων και της ζωής με παρουσιαστές τη Ναταλία Δραγούμη και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Κορυφαίοι ερμηνευτές και δημιουργοί, όπως οι Μπάμπης Τσέρτος, Βαγγέλης Κορακάκης, Λιζέττα Νικολάου, Σαββέρια Μαργιολά, Δημήτρης Κανέλλοςκαι Βασίλης Κορακάκης, μας ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Από το ελαφρό στο σμυρναίικο και το ρεμπέτικο κι από εκεί στο λαϊκό και το έντεχνο.

Όλες οι εκφάνσεις και οι πτυχές της ελληνικής τραγουδοποιίας, δοσμένες με προσωπικότητα, τέχνη, μεράκι και ήθος.

Μαζί τους, άξιοι συμπαραστάτες οι Ολυμπιονίκες μας: Βούλα Κοζομπόλη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Νίκος Σιρανίδης, Βασίλης Πολύμερος, Πέτρος Γαλακτόπουλος, που διακρίνονται για την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά τους.

Στην ΕΡΤ λέμε ΝΑΙ! Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά
Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>