Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ | Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο | 20/06/2020 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
H εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στο ρεμπέτικο.

Μια παρέα ερμηνευτών από άλλους μουσικούς χώρους, ανατρέπει με την εικόνα και εκπλήσσει με τον ήχο!
Μαζί μας ο Ορφέας Περίδης, σε μια σπάνια εμφάνισή του, ακολουθεί ρεμπέτικους τόνους, καταθέτει την αλήθεια του και μας μιλά για τα σχέδια του.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου μας ξεσηκώνει με τη γεμάτη φωνή της, ενώ ο Κώστας Θωμαΐδης συνεχίζει τη ρεμπέτικη βραδιά με τη δική του, χαρακτηριστική χροιά.
Ακόμη, μαζί μας η Γεωργία Νταγάκη, ο Σταύρος Σιόλας και ο Σπύρος Γραμμένος, τρεις υπέροχοι μουσικοί, οι οποίοι όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στην … ρεμπέτικη πρόκληση, αλλά μας χάρισαν ξεχωριστές ερμηνείες.
Στην παρέα μας, από τη θεατρική σκηνή στο πάλκο και οι ηθοποιοί, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Μαριαλένα Ροζάκη και Κατερίνα Μαούτσου, σε μεγάλα κέφια.
Τη ρεμπέτικη βραδιά συμπληρώνουν οι νεαροί συγγραφείς Κωνσταντία Σπυριάδου και Βαγγέλης Πετρινιώτης, οι οποίοι συνδύασαν τις σπουδές τους με την αγάπη τους στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

#ΕΡΤ

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr