Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ – «Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι» | 6/4/2019 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
«Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι»

Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, τιμούν το ρεμπέτικο τραγούδι με μια βραδιά αφιερωμένη στο σημαντικό αυτό κομμάτι της μουσικής ιστορίας του τόπου, που αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας».
Η «Φραγκοσυριανή», η «Ζαΐρα», η «Ελενίτσα», η «Μισιρλού» και άλλα υπέροχα τραγούδια αυτού του μοναδικού μουσικού ρεύματος, ενώνονται με τις φωνές ανθρώπων που υπηρετούν ακόμη το καλό τραγούδι, βαδίζοντας στα χνάρια των παλιών μεγάλων τραγουδιστών και δημιουργών.
Στη σκηνή, ο Γιώργος Ξηντάρης και οι γιοι του Θοδωρής και Αντώνης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Νίκος Πλατύραχος, η Βιολέτα Ίκαρη, η Κατερίνα Τσιρίδου, η Σοφία Μέρμηγκα, η Άννα Ψυχογιού, η Χαρούλα Τσαλπαρά, η Στέλλα Καρύδα και η ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη.
Στην παρέα της ρεμπέτικης βραδιάς, ο ποιητής και στιχουργός Δημήτρης Λέντζος και οι ηθοποιοί Όλγα Πολίτου, Άγγελος Μπούρας, Κωνσταντίνος Κακούρης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Λόξας, Ευσταθία Τσαπαρέλη και Βασίλης Τσιγκριστάρης.
Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», τιμά το ρεμπέτικο τραγούδι και μας καλεί να διασκεδάσουμε με τα τραγούδια του μουσικού ρεύματος που άφησε το ισχυρό αποτύπωμά του στην ταυτότητα των Ελλήνων.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση
Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλη Μαρίνος
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>