Στα Τραγούδια λέμε ΝΑΙ – «Φωτεινή Βελεσιώτου» | 2/11/2018 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη, υποδέχονται μία από τις πιο ιδιαίτερες τραγουδίστριες της εποχής μας: τη Φωτεινή Βελεσιώτου!
Ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διόδια αλλά με πραγματικές και βαθιές ερμηνείες σπουδαίων τραγουδιών! Από τις «Μέλισσες» και τα «Διόδια» της προσωπικής της δισκογραφίας αλλά και τα κλασικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών (Μάνος Ελευθερίου, Ηλίας Ανδριόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Βασίλης Τσιτσάνης, Αρλέτα κ.ά.), μέχρι ανατολίτικες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια του σήμερα!
Για τη Φωτεινή Βελεσιώτου μας μιλάει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Γιώργος Νταλάρας.
Συνοδοιπόροι της Φωτεινής στα τραγούδια οι: Haig Yazdjian, Αναστασία Μουτσάτσου, Ζαχαρίας Καρούνης, Σαββέρια Μαργιολά, Κωνσταντίνα Πάλλα, Γιάννης Παπαγεωργίου, Σωτήρης Μπαλλάς και ο μουσικός Ηλίας Κατελάνος.
Μαζί μας, επίσης, η χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας, οι δημοσιογράφοι Αθηνά Καμπάκογλου, Θανάσης Συλιβός και Θανάσης Γιώγλου, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Αδάμης και Ειρήνη Ιακώβου, οι ηθοποιοί Σπυρίδων Ιωάννου και Χρυσαλένα Χριστοπούλου, ο στιχουργός Γιώργος Γκώνιας, και η παλιά μαθήτρια της Φωτεινής (ως έκπληξη της βραδιάς), Λία Βούλγαρη.
Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Mανώλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση
Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>