Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ – «Γιάννης Τζουανόπουλος – Αφιέρωμα στο καλό ελληνικό τραγούδι» (01/06/18)

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Προσωπικότητες του τραγουδιού και των Τεχνών δίνουν το δικό τους ιδιαίτερο «παρών» στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, σ’ ένα αφιέρωμα στο καλό τραγούδι με βασικό προσκεκλημένο τον Γιάννη Τζουανόπουλο.

Στιχουργός, ηθοποιός, θιασάρχης αλλά και μουσικός παραγωγός της μακροβιότερης εκπομπής στο ελληνικό ραδιόφωνο «Έλληνες του κόσμου», μέσα από τη Φωνή της Ελλάδας και το Δεύτερο Πρόγραμμα, και εμπνευστής του φεστιβάλ «Όταν γιορτάζουν οι Θεοί», ένα αντάμωμα ψυχής των Αποδήμων, στα Μακρίσια Ολυμπίας.

Στο στούντιο, τον Γιάννη Τζουανόπουλο συντροφεύουν κορυφαίοι καλλιτέχνες, όπως οι: Βασίλης Σαλέας, Λάκης Χαλκιάς, Μανώλης Καραντίνης, Αγγελική Κονιτοπούλου, Γιώτα Γιάννα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Μιχάλης Τζουγανάκης, Μαρία Σουλτάτου, Σοφία Εμφιετζή, Μαρία Γράμψα, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Κανέλλος, Κώστας Αγέρης, Βασίλης Γισδάκης, το Τρίο Μουζικάντι, η Χορωδία Τυπάλδου και η Μπάντα Πυροσβεστικής με τον Δημήτρη Κουντουράκη.

Επίσης, οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα και Άννα Φόνσου, ο γνωστός αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύσης Σιμόπουλος και ο πηγαίος ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος.

Τέλος, προσκεκλημένοι στην εκπομπή είναι οι σολίστες του μπουζουκιού Δημήτρης Χιονάς και Ευριπίδης Νικολίδης, καθώς και οι νεότεροι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού Αλέκος Γλυκιώτης, Αλέξης Σκάρπος και Γιάννης Σταματογιάννης.

Στην ΕΡΤ λέμε ΝΑΙ! Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά
Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr