Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ – «Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού»

Subscribe στην ΕΡΤ: https://goo.gl/5UMgNE
Λέμε ΝΑΙ στα τραγούδια που ερμήνευσαν οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, οι οποίες θαυµάστηκαν και δοξάστηκαν στις εµφανίσεις τους, έγιναν είδωλα και λατρεύτηκαν από τους πιστούς τους. Τραγουδίστριες, οι οποίες με το χάρισµα και την προσωπικότητά τους ερµήνευσαν δηµιουργίες που σφράγισαν ολόκληρες εποχές, έγραψαν ιστορία κι εξακολουθούν να µας συντροφεύουν.

Tραγούδια που ερμήνευσαν η Σοφία Βέμπο, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Σωτηρία Μπέλλου, η Γιώτα Λύδια, η Καίτη Γκρέυ, η Πόλυ Πάνου, η Ρίτα Σακελλαρίου, η Μαρινέλλα, η Χαρούλα Αλεξίου… Σ’ αυτά τα τραγούδια κι αυτές τις μεγάλες κυρίες µάς ταξιδεύει η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στο στούντιο, µια οµάδα σπουδαίων σύγχρονων ερµηνευτών ενώνει µοναδικά το χθες µε το σήµερα… Η Λένα Αλκαίου, η Νάντια Καραγιάννη, η Ειρήνη Τουµπάκη, η Μιρέλα Πάχου, η Μάγδα Βαρούχα, η Νικόλ Σαραβάκου, έχοντας στο πλευρό τους τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή, ερμηνεύουν τραγούδια που πλέον είναι µέρος από το DNA µας.

Κοντά τους, ηθοποιοί µε έφεση στο τραγούδι αλλά και αγάπη γι’ αυτό, όπως οι Αναστάσης Κολοβός, Δήµητρα Ληµνιού, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αναστασία Παντούση, Ορέστης Καρύδας, Ερµόλαος Ματθαίου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Τους συντροφεύουν οι Ολυµπιονίκες µας Κλέλια Πανταζή και Εύα Χριστοδούλου, καθώς και η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου.

Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά
Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης

Official Site: http://www.ert.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ERTsocial/
Twitter: https://twitter.com/ErtSocial
Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>