Συνέντευξη του Μιλτιάδη Κύρκου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μιλτιάδης Κύρκος, συζητά με το Μανώλη Σπινθουράκη για την εμπειρία του στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, από το 2014. Τονίζει τη σημασία της ανάδειξης του προσφυγικού ζητήματος, ώστε να γίνει αντιληπτή η πραγματική έκτασή του και χαρακτηρίζει «επώδυνο» το ότι η Ευρώπη σε Κοινή Πολιτική Ασύλου έχει σταματήσει στο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, τονίζει ότι οι πολίτες «έμαθαν από εμπειρία ότι οι εύκολες και άκοπες λύσεις δεν είναι εφικτές» και ότι «την έξοδο από την κρίση τη φέρνει η έντονη προσπάθεια».
Τέλος, προτρέπει τους φιλο-ευρωπαίους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές και να επιλέξουν με την ψήφο τους ανθρώπους που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>