Συνωμοσία: μια ταινία μικρού μήκους #EUandME

Η ΕΕ στηρίζει νέους ταλαντούχους κινηματογραφιστές

-Η ΕΕ έθεσε στη διάθεση του κοινού πέντε ταινίες μικρού μήκους, έργα νέων ανερχόμενων κινηματογραφιστών, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής εκστρατείας # EUandME.

-Οι πέντε κινηματογραφιστές είναι νικητές του διαγωνισμού # EUandME για νέους σκηνοθέτες. Οι ταινίες επελέγησαν από κριτική επιτροπή επαγγελματιών σκηνοθετών και στη συνέχεια τέθηκαν σε δημόσια ψηφοφορία για να επιλεγούν οι νικητές.

-Οι ταινίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό κόμβο #EUandME ( europa.eu/euandme ), σκοπό έχουν να προβάλουν τα δικαιώματα των νέων Ευρωπαίων και τα οφέλη που αυτοί αποκομίζουν χάρη στην ΕΕ. Επικεντρώνονται σε θέματα που αφορούν τους νέους, όπως οι δεξιότητες και η επιχειρηματικότητα, η βιωσιμότητα, η κινητικότητα, η ψηφιακή εποχή και τα δικαιώματα.

Συνωμοσία: μια ταινία μικρού μήκους #EUandME

Σκηνοθεσία Magda, Πολωνία (Κινητικότητα)

Ένας νέος λέει στην οικογένειά του ότι επιθυμεί να ταξιδέψει. Οι δικοί του, ανησυχούν για την ασφάλειά του και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τον αποτρέψουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησέ μας στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/
https://twitter.com/EEAthina
https://www.instagram.com/ee_athina/

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr