Συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2019 και τις Κοινωνικές Παροχές.(29/11/2018)

Ο προϋπολογισμός του 2019 θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος» με την Αλεξία Κουλούρη. Η συζήτη­ση θα εστιάσει στις προβλέψεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης, τα έσοδα, τις δαπάνες, τις κοι­νωνικές παροχές, το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά και τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Στο στούντιο, οι βουλευτές Δημήτρης Βέττας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Σταμάτης από τη Ν.Δ., Γιάννης Κουτσούκος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και Δημήτρης Καβαδέλλας από την Ένωση Κεντρώων, θα συζητήσουν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας μετά την κατάθεση του πρώτου μετα-μνημονιακού προϋπολογισμού, τις μετα-μνημονιακές δεσμεύ­σεις αλλά και τις επενδυτικές προοπτικές.

Για την πορεία της οικονομίας της Πορτογαλίας στη μετα-μνημονιακή εποχή, μιλά ο Α­ντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Πορτογάλος Ευρωβουλευτής Πάουλο Ρανζέλ.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr