Τα μικρά τσίτα που κλέβουν την παράσταση! – BINTEO

Πέντε μικροί γατόπαρδοι ή αλλιώς τσίτα γεννήθηκαν στον ζωολογικό κήπο της Πράγας και ήδη κλέβουν την παράσταση με τα νάζια τους.

Τα μικρά αυτά τσίτα γεννήθηκαν πριν από ένα μήνα και σε μερικούς μήνες θα κάνουν την εμφάνιση τους στους επισκέπτες τους ζωολογικού κήπου.

Πρόκειται για τρία αρσενικά και δύο θηλυκά που γεννήθηκαν στην 15 Μαϊου.
Ήδη ζυγίζουν περίπου 2 κιλά το καθένα τους. Η 6 ετών μητέρα τους Savannah βρισκόταν αρχικά στον ζωολογικό κήπο Colchester Zoo της Βρετανίας ενώ ο 5 ετών πατέρας τους Ben, ήρθε από τον ζωολογικό κήπο της Δανίας Ebeltoft.

Ο ζωολογικός κήπος της Πράγας έχει ως ενοίκους τσίτα από το 1933 ενώ για πρώτη φορά γεννήθηκαν σε αυτόν, τσίτα το 1972. Μέχρι σήμερα συνολικά 64 τσίρα έχουν γεννηθεί στην Πράγα.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>