Τα παιδιά της Δικτατορίας

Τα παιδιά της Δικτατορίας
Φωτογραφίες-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής και ο «105,5 Στο Κόκκινο» διοργάνωσαν την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 εκδήλωση με τίτλο: «Τα παιδιά της δικτατορίας. Από τον Λαμπράκη στο Πολυτεχνείο. Η ιστορία της ελληνικής αριστερής νεολαίας μέσα από την αφήγηση του ιστορικού Κωστή Κορνέτη».
Ο ιστορικός Κωστής Κορνέτης, συγγραφέας του βιβλίου «Τα παιδιά της δικτατορίας» (Εκδόσεις Πόλις, 2015) περιέγραψε και ανέλυσε με γλαφυρό τρόπο την ιστορία της ελληνικής νεολαίας στα χρόνια της έντονης πολιτικοποίησης, των οραμάτων και των αγώνων στις δεκαετίες του ’60 και ΄70. Η ιστορική αφήγηση περιελάβανε και την παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού της εποχής.
To left μοντάρισε την ομιλία με το οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο από την εποχή του ’60 και ’70) και σας τα παρουσιάζει ως ένα ολοκληρωμένο ιστορικό ντοκουμέντο.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>