Χ. Θεοχάρης: Παραιτούμαι γιατί πρέπει να παραιτηθώ

Δεκτή έκανε την Πέμπτη ο υπουργός οικονομικών την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη μετά την πολύωρη συνάντηση τους. Ο κ. Θεοχάρης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Δεν νιώθω εξιλαστήριο θύμα γιατί κάτι πήγε στραβά. Αυτοί που νιώθουν ότι κάτι έχει πάει στραβά, ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα, είπε χαρακτηριστικά κι επισήμανε ότι ο ίδιος δεν έλαβε κανένα μέτρο, καθώς τα μέτρα τα παίρνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.

Με αφορμή την παραίτηση Θεοχάρη, η Eυρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι προσβλέπει σε μία αυστηρή, διαφανή και αξιοκρατική διαδικασία για τον ορισμό του διαδόχου του.

Κακώς εκδήλωσε ανησυχία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι, ότι επιτεύχθηκε στην Ελλάδα, επιτεύχθηκε με το αίσθημα ευθύνης της κυβέρνησης, των βουλευτών που τη στηρίζουν και κυρίως με τις θυσίες του ελληνικού λαού.

naftemporiki.gr

Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουνίου 2014

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>