Τι λέει ο νόμος : Η Ψήφος των Ελλήνων της Διασποράς (12/12/2019)

Στα κριτήρια της ψήφου των Ελλήνων της Διασποράς και στην εκπροσώπησή τους στο Ελ­ληνικό Κοινοβούλιο εστιάζει η εκπομπή «Τι Λέει ο Νόμος».
Στο επίκεντρο βρίσκονται οι ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την τροποποίηση της εκλογικής διαδικασίας, τη διευκόλυνση και τον τρόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος εκλογέων, που βρίσκονται εκτός ελληνικής επικράτειας, σε εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές και δημοψηφίσματα, από τη χώρα διαμονής τους, καθώς και τις προϋποθέσεις εγγραφής στους ε­κλογικούς καταλόγους και πιστοποίησης της διαμονής τους.

Στο στούντιο η Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου-Ν.Δ., ο Γιώργος Κατρούγκαλος-ΣΥΡΙΖΑ, η Ευαγγελία Λιακούλη-Κίνημα Αλλαγής, ο Γιάννης Δελής-Κ.Κ.Ε. και ο Αντώνης Μυλωνάκης-Ελληνική Λύση, συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη, με το βλέμμα στραμμένο στην κατάθεση του νέου εκλογικού νόμου το 2020.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>