Τι Λέει ο Νόμος : (Κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων-capital controls)(29/08/2019)

Με αφορμή την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο κοινοτικής οδηγίας για τα προσωπικά δεδο­μένα η εκπομπή «Τι Λέει ο Νόμος» με την Αλεξία Κουλούρη, αναδεικνύει τους νέους κανόνες για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων πολιτών της Ε.Ε.

Η συζήτηση θα εστιάσει στις διατάξεις για τη μεταφορά, διαγραφή και διόρθωση προσωπι­κών δεδομένων, τα προσωπικά δεδομένα εργαζομένων και ανηλίκων, καθώς και στις ενστάσεις των κομμάτων. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν και οι προοπτικές που διαμορφώνο­νται για την ελληνική οικονομία, ενόψει της οριστικής άρσης των capital controls.

Στο στούντιο οι βουλευτές: Γιώργος Κότσηρας (ΝΔ), Γιώργος Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ), Νάντια Γιαννακοπούλου (Κίνημα Αλλαγής) και Διαμάντω Μανωλάκου (ΚΚΕ) παραθέτουν τις απόψεις τους.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>