Τι Λέει ο Νόμος : Τα νέα αυστηρότερα αντικαπνιστικά μέτρα (17/10/2019)

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο περιλαμβάνονται μέτρα αυστηροποίησης της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι λέει ο νόμος» με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 23:00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Ο νόμος προβλέπει ακόμη τη μετατροπή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε ΝΠΙΔ, με στόχο τη διαχείριση της δημόσιας υγείας και την υγειονομική κάλυψη προσφύγων και μεταναστών. Η συζήτηση εστιάζει επίσης στις ρυθμίσεις για τη φαρμακευτική δαπάνη και την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ στη διαχείριση κρίσεων.

Στο στούντιο ο καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο τέως υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Πουλάς από το Κίνημα Αλλαγής και η Μαρία Αθανασίου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταθέ­τουν τις απόψεις τους.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>