Το Ολιστικό Αναπτυξιακό Σχέδιο για τη Μεταμνημονιακή Εποχή (24/05/2018)

Οι προοπτικές ανάπτυξης στη μετα-μνημονιακή περίοδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος» με τη δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί από­ψε στις 23:00.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικο­νομίας και Ανάπτυξης, που προβλέπει τον εκσυγχρονισμό των Εταιρειών Περιορισμένης Ευ­θύνης, η συζήτηση θα εστιάσει στο σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για την τόνωση της α­νάπτυξης, στον απόηχο και της προ-ημερησίας διατάξεως συζήτησης, με πρωτοβουλία της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμά­των, για την επόμενη μέρα, μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

Στο στούντιο, οι βουλευτές Νίκος Συρμαλένιος (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Στύλιος (Ν.Δ.), Γιώρ­γος Καρράς (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ), Σάκης Βαρδαλής (ΚΚΕ), και Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ).

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr