Τρύφων Αλεξιάδης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών

Έμφαση στην υλοποίηση της συμφωνίας με τους δανειστές έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στο 2ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής.

Δεσμεύθηκε πάντως ότι δεν θα ληφθούν μέτρα που θα προκαλέσουν πρόβλημα στην ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας, αλλά ούτε και μέτρα που θα οδηγήσουν κλάδους ή περιοχές της χώρας σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι είναι σήμερα.

Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ ζήτησε ακόμη «να μην αφήσουμε την κρίση να μεταβληθεί σε κοινωνική κρίση». Όπως είπε, υπάρχει μια κυβέρνηση που αγωνίζεται -υπάρχει ένα σχέδιο ψηφισμένο στη Βουλή- και θέλει να προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα η αξιολόγηση, ώστε μετά να ξεκινήσει ο διάλογος για το χρέος.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>