Τσέχωφ -Οι ηθοποιοί

Φωτογραφία-ερωτήσεις-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Η Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει παρουσιάζει τον Τσέχωφ, μια παράσταση βασισμένη και αφιερωμένη στο έργο του Α.Π. Τσέχωφ. Πρόκειται για μια μουσική κωμωδία-παιχνίδι εξερεύνησης της ζωής και του έργου του Ρώσου θεατρικού συγγραφέα, Α. Π. Τσέχωφ, συντεθειμένη από τα δράματα, τις κωμωδίες, τα διηγήματα, τις νουβέλες αλλά και την αλληλογραφία του.
Για την παράσταση «Τσέχωφ» χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα διηγημάτων από τη συλλογή: Α. Π. Τσέχωφ, επιλογή από το έργο του, Τόμος Α΄, Β΄, Γ’, μτφρ. Γιάννης Στυλιάτης, εκδ. Κέδρος, 1998, 2001, 2005.
Στην παράσταση ακούγονται αποσπάσματα από τα έργα Παπριγκούνια, Ο παροξυσμός, Ο μαύρος μοναχός, Το βατραχόψαρο, H αρκούδα, Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού.
Το left πήγε στην παράσταση και, εκτός από φωτογραφίες, μίλησε με τους συντελεστές της.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>