Βάσος και Βιβή -Βασίλης Κουκαλάνι

Ομάδα Νεανικού Θεάτρου Συντεχνία του Γέλιου
Φωτογραφία-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας
Η Ομάδα Νεανικού Θεάτρου Συντεχνία του Γέλιου συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα μετανάστευσης. Για το λόγο αυτό, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι δυο παραστάσεις, «Βάσος και Βιβή» και «Είστε και Φαίνεστε» στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, ήταν αφιερωμένες στα παιδιά των μεταναστών και προσφύγων, και φιλοξένησαν παιδιά που ζούνε σε δομές φιλοξενίας της Αθήνας.
Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής τραγούδησαν πριν την έναρξη των παραστάσεων ο Σπύρος Γραμμένος και ο Φοίβος Δεληβοριάς, που είναι οι μουσικοί των παραστάσεων της Συντεχνίας του Γέλιου.
Ο ιδρυτής της «Ομάδας Νεανικού Θεάτρου Συντεχνία του Γέλιου» είναι ο Βασίλης Κουκαλάνι που γεννήθηκε στην Κολωνία το 1969 από πατέρα Ιρανό και μητέρα Ελληνίδα. Το 1980 ήρθε στην Αθήνα από την Τεχεράνη. Σπούδασε Θέατρο στο Βερολίνο στο Etage Hochschule der Kuenste και στη Νέα Υόρκη στο American Academy of Dramatic Arts, από όπου αποφοίτησε το 1995. Εργάστηκε ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις στη Νέα Υόρκη και τη Γερμανία. Από το 2001 εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στην Αθήνα.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>